Professionele poetsdienst voor bedrijven

Bent u op zoek naar een poetsdienst voor een professionele schoonmaak van bedrijven? Dan kunt u bij Ab-cleaning Oostende terecht. Bij onze poetsfirma streven we naar een uitstekende kwaliteit en professionaliteit bij elk bezoek. Onze werknemers zijn namelijk gespecialiseerd in de schoonmaak van bedrijven. Poetsfirma Ab-cleaning Oostende biedt een brede waaier aan services aan dat reikt van het poetsen van kantoren en sanitair tot opruimen, afwassen en het wassen van ramen. 


Groot aanbod aan diensten
Opgeleide werknemers
Actief in de hele Westkust

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Kies voor de kwaliteit en professionaliteit van onze poetsdienst voor bedrijven

Onze kuisfirma Ab-cleaning is actief in Oostende en in de rest van de Westkust en kan zich onderscheiden door haar breed scala aan diensten en de professionaliteit van haar werknemers. Zo is onze poetsdienst opgeleid voor het schoonmaken van bedrijven, kantoren, winkels en sanitaire voorzieningen. Zelfs voor het wassen van ramen en ontruimen van gebouwen moet u bij ons zijn. Daarbovenop is onze poetsdienst voor bedrijven ook beschikbaar voor spoedaanvragen en werken we steeds uiterst efficiënt en met aandacht voor de huidige milieunormen.

 

Contacteer ons voor meer informatie

Heeft u zelf geen tijd om uw bedrijf te onderhouden en zoekt u professionele schoonmaakhulp in regio Oostende? Neem dan contact met ons op voor meer informatie over onze werking en wij helpen u graag verder. De frequentie van het onderhoud kunt u uiteraard zelf bepalen. U kunt ons steeds bereiken op het nummer 0465441812 of via Abcleaning@outlook.be.

 

Vul hier ons formulier in!