Opkuis van een renovatie in de buurt van Brugge

Zoekt u een professioneel schoonmaakbedrijf voor de opkuis na een renovatie in Brugge, Oostende en de rest van de Westkust? Zoek dan niet verder en vertrouw uw werk toe aan poetsfirma Ab-cleaning Oostende. Bij ons schoonmaakbedrijf zorgt onze ontruimingsdienst voor het volledig leegmaken van gebouwen. Dat houdt in dat wij zowel stoffering verwijderen alsook zorgen voor assistentie bij de opslag van uw goederen. Voor het opkuisen van uw afval bij renovaties in Oostende, Brugge of elders aan de Westkust kan Ab-cleaning u de beste service garanderen.


Groot aanbod aan diensten
Opgeleide werknemers
Actief in de hele Westkust

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Reken op onze ervaring voor de opkuis van uw renovatie nabij Brugge

Ziet u het opkuisen van de renovaties aan uw woning in de buurt van Oostende of Brugge zelf niet zitten? Schakel dan de expertise in van ons professioneel schoonmaakbedrijf om dat op de meest efficiënte manier aan te pakken. Onze werknemers nemen het opkuisen van uw woning in Brugge, Oostende of elders in de buurt voor hun rekening na renovaties of bij een nieuwbouw. Bovendien helpen we u bij de schoonmaak wanneer uw woning bijvoorbeeld schade heeft opgelopen. Zo bieden wij in onze diensten ook assistentie aan bij brand en rook-, roet- of waterschade. Wanneer u nabij Brugge of Oostende woont en u de hulp van een expert kunt gebruiken bij de opkuis van uw eigendom na een renovatie, is Ab-cleaning Oostende de beste optie in uw buurt. Naast het ontruimen en opkuisen bij renovaties in de buurt van Brugge en Oostende bieden wij ook andere services aan, zoals het wassen van ramen en een regelmatige schoonmaak in bedrijven. Ook kantoorgebouwen en winkels nemen wij voor onze rekening.

 

Vraag een offerte aan

Bent u op zoek naar professionele hulp bij het opkuisen van uw woning na renovaties in de buurt van Brugge en Oostende? Neem dan contact met ons op en wij helpen u graag verder met het opstellen van een offerte. Bel ons op het nummer 0465441812 of stuur een e-mail naar Abcleaning@outlook.be.

 

Vul hier ons formulier in!