Een professionele winkelreiniging in regio Oostende

Bent u nog op zoek naar een professioneel poetsteam om uw winkelreiniging te verzorgen in de buurt van Oostende of Brugge? Kies dan voor schoonmaakbedrijf Ab-cleaning Oostende voor het schoonste resultaat. Onze vakkundig opgeleide werknemers voorzien de beste service die voldoet aan al uw verwachtingen en voorkeuren.


Groot aanbod aan diensten
Opgeleide werknemers
Actief in de hele Westkust

Wenst u graag meer informatie over onze diensten?

Doe een beroep op ons voor uw winkelreiniging in de buurt van Oostende of Brugge

Een winkel moet regelmatig grondig worden schoongemaakt. Dat is een taak die dikwijls wordt overgeslagen door gewoonweg een gebrek aan tijd. Ons gespecialiseerd schoonmaakbedrijf helpt u zeer graag  bij het opkuisen, opknappen en schoonmaken van een kantorenpand, uw winkel, bedrijf of sanitaire voorziening. Onze diensten zijn bovendien erg uitgebreid. Zo kan u ook voor al uw ramen en glaswerk op onze expertise rekenen. Een schoon etalageraam geeft al meteen een goede indruk aan de klanten. Een propere winkel is ten slotte representatief voor een bloeiende zaak. Heeft u uw winkel recent gerenoveerd? Ook voor de opkuis na de verbouwing kunt u onze hulp inschakelen. Wij bieden dus een uitgebreide service aan en hebben een divers poetsteam van glazenwassers tot vloerreinigers. Daarom bespreken wij met u graag een persoonlijke aanpak.
We staan zelfs open voor spoedaanvragen voor uw winkelreiniging of andere verzoeken in regio Oostende en Brugge.

 

Vraag een offerte aan

Heeft u interesse in een professionele winkelreiniging in de buurt van Brugge en Oostende? Neem dan contact op met onze poetsdienst voor meer informatie of een prijsofferte. U kunt ons steeds bereiken op het nummer 0465441812 en via ons e-mailadres Ab-cleaning@outlook.be. Of stuur ons een bericht via het contactformulier.

 

Vul hier ons formulier in!